Η ώρα είναι:

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Next top model 2: Η πρώτη αποχώρηση & όλες οι λεπτομέρειες από το χθεσινό επεισόδιο

Χθες τα κορίτσια με την βοήθεια του Τρύφωνα Σαμαρά άλλαξαν την κώμη τους. Γεγονός που στεναχώρησε πολλές και ευχαρίστησε λίγες.

Η Δήμητρα Κωστάκη (καταξιωμένο μοντέλο) έδειξε στα νεαρά μοντέλα πώς πρέπει να περπατούν στην πασαρέλα.

Τα κορίτσια έκαναν το πρώτο fashion show σε λατομείο, με κοινό τους εργάτες που δουλεύουν εκεί. Κριτές ήταν η Δήμητρα Κωστάκη και ο Βασίλης Ζούλιας και σε «βοηθητικό» ρόλο οι εργάτες!
Νικήτρια του fashion show η Μαρίνα που κέρδισε ένα φόρεμα από τον οίκο του Βασίλη Ζούλια.

Η φωτογράφιση της εβδομάδας ήθελε πόζες εν ώρα τσακωμού. Μερικές δυσκολεύτηκαν, άλλες πάλι έβγαλαν τα απωθημένα τους…
Η Ιωάννα φωτογραφήθηκε με την Μόνικα (που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο της εκπομπής). Είδαμε και τον υποτιθέμενο καβγά της Βίκυς Καγιά με την Στεφανία που έγινε ιδιαίτερος λόγος τις προηγούμενες ημέρες.

Στο σπίτι ήδη οι πρώτοι τσακωμοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Ενώ η πρώτη αποχώρηση ήταν γεγονός. Η πρώτη παίκτρια που εγκατέλειψε το όνειρο του next top model ήταν η Ηλέκτρα.

Ποια έχει σειρά να αποχωρήσει; ποια θα συνεχίσει το όνειρο του Next top model;



Μην χάσετε σε λίγο μόνο στο Ta Panta Ola:

Ποια είναι η δοκιμασία της επόμενης εβδομάδας; Πως θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ των κοριτσιών; Πόσο απαιτητική θα είναι η φωτογράφιση που θα τους ζητηθεί, θα τα καταφέρουν όλες; Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο και οι καλύτερες στιγμές της προηγούμενης εβδομάδας.

Σε λίγο μόνο στο Ta Panta Ola.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.