Η ώρα είναι:

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

LifeStyle: Απόψε η τελευταία εκπομπή - Αναλυτικά τι θα δούμε

Σάββατο 3 Ιουλίου σήμερα και η εκπομπή LifeStyle ρίχνει αυλαία.

Η Νίκη Κάρτσωνα για τελευταία φορά στην παρουσίαση της εκπομπής καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Θοδωρής Σταθόπουλος και ο Παναγιώτης Τάτσης, με καλοκαιρινή διάθεση πάνε στο Σούνιο και κάνουν αναδρομή στους καλεσμένους της φετινής σεζόν και στα μεγάλα γεγονότα που γέμισαν τις οθόνες μας.

Έλλη Στάη, Νίκος Ευαγγέλατος, Ευγενία Μανωλίδου, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος και πολλοί άλλοι θα παρελάσουν ξανά στις οθόνες μας.

Η μουσική έχει πάντα θέση. Άννα Βίσση, Χάρις Αλεξίου, Σάκη Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή επιστρέφουν με βίντεο που προβλήθηκαν στην φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Η εκπομπή και οι συντελεστές της πάνε διακοπές και ανανεώνουν το τηλεοπτικό ραντεβού για το φθινόπωρο. Με νέες αφήξεις -όπως αναφέραμε- στην παρουσίαση του Lifestyle.

LifeStyle απόψε στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.