Η ώρα είναι:

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Τα πάνω κάτω στην Παταγονία!

Ένα διαφορετικό επεισόδιο με μεγάλες εξελίξεις είδαμε χθες…

Στο αγώνισμα ασυλίας «Στίβος μάχης» ο Νικόλας βγήκε για ακόμα μία φορά νικητής.

Τελευταίος τερμάτισε ο Βαγγέλης Γερασίμου που σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού ήταν αυτομάτως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Στο συμβούλιο ο Βαγγέλης Καβαλάρης τσακώθηκε με τον Γιάννη. Καθώς ο δεύτερος ψήφισε εκείνον αντί την Ειρήνη, σπάζοντας ουσιαστικά την τριανδρία που είχαν δημιουργήσει.

Έπειτα από έντονους διαξιφισμούς, δεύτερη μονομάχος ήταν η Ειρήνη που ψηφίστηκε από τον Βαγγέλη (Γερασίμου). Γεγονός που εξέπληξε την Ειρήνη αφού ο Βαγγέλης είχε υποσχεθεί πως δεν θα την ψηφίσει.

Μετά από το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο πιο έντονο συμβούλιο (στην διάρκεια του παιχνιδιού), σειρά είχε την επόμενη ημέρα η μονομαχία.

Στο παιχνίδι οι μονομάχοι χρειάζονταν βοηθούς, έτσι ο Βαγγέλης και η Ειρήνη διάλεξαν από ένα συμπαίκτη τους αντίστοιχα προκειμένου να τους βοηθήσουν.

Η Ειρήνη διάλεξε τον Γιάννη, ενώ ο Βαγγέλης τον έτερο (Καβαλάρη).

Στην μονομαχία παραμονής «Ισορροπία στα τυφλά», νικητής ήταν ο Βαγγέλης που με την πολύτιμη καθοδήγηση του συμπαίκτη του κατάφερε να παραμείνει για την κατάκτηση της άκρης της γής και του επάθλου.

Μετά την ήττα της, η Ειρήνη δέχτηκε να συνεχίσει στην «Γή του μαρτυρίου».

Στο επόμενο επεισόδιο
: Ο Βαγγέλης Καβαλάρης επιμένει στις δηλώσεις του περί οικειοθελούς αποχώρησης με αφορμή το άσχημο κλήμα που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του συμβουλίου.

Η ταλαιπωρία των παικτών που μένουν στη «Γή του μαρτυρίου» τελειώνει.

Ο τελικός πλησιάζει και η ένταση μεταξύ των παικτών γίνεται αμείλικτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.