Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και το έθιμο της βαφής των αυγών και της κατασκευής Πασχαλινών γλυκών, έχει την τιμητική του.
Οι περισσότερες νοικοκυρές ήδη κάνουν τις προεργασίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Tip: Χρησιμοποιήστε «φυσικές» βαφές και αποφύγετε τα τεχνητά χρώματα που διεισδύουν από τους πόρους που έχει το αυγό με αποτέλεσμα να τις καταναλώνετε άθελά σας.
Τέτοιες είναι: τσόφλια κρεμμυδιών και διάφορα λαχανικά που πιθανώς ήδη έχετε στο ψυγείο σας, ένας πειραματισμός θα δώσει φυσικό αποτέλεσμα και πάνω απ’ όλα ποιοτικότερη γεύση.
Καλή επιτυχία και του χρόνου.
Η ώρα είναι:
Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου