Η ώρα είναι:

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Παταγονία: Η αποχώρηση και οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας

Ένα ακόμα επεισόδιο του ριάλιτι δράσης του mega, προβλήθηκε χθες βράδυ. Ας δούμε αναλυτικά τις εξελίξεις.

Χθες το αγώνισμα της ασυλίας είχε σχέση με το υγρό στοιχείο, οι παίκτες έπρεπε να διασχίσουν με μία βάρκα ένα ορμητικό ποτάμι.

Σε συγκεκριμένο σημείο που είχε οριστεί, θα έπρεπε να πετάξουν ένα σχοινί ώστε ένας παίκτης της ομάδας τους που είχε αποφασιστεί εκ των προτέρων, να το πιάσει και με τη βοήθεια αυτού να περάσει στην απέναντι όχθη, να επιβιβαστεί και εκείνος στην βάρκα και να ακολουθήσουν την πορεία για τον τερματισμό.

Τυχεροί και ευρηματικοί στάθηκαν οι «Αλεπούδες» που κατάφεραν να στείλουν το σχοινί γρήγορα απέναντι, σε αντίθεση με την ομάδα των Κονδόρων που έπεσε θύμα της αλληγορίας της και τελικά έχασε την μάχη.

Ένα ακόμα συμβούλιο πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ψηφιστεί ένας παίκτης προς αποχώρηση, με οκτώ ψήφους ο παίκτης που επέλεξε η ομάδα για να φύγει από την Παταγονία ήταν ο Νίκος Νικολάου (ο σαραντάρης επιχειρηματίας που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να ρεμβάζει και να απολαμβάνει το υπέροχο ήλιο και τοπίο).

Όπως ορίζουν οι κανονισμοί ο αρχηγός της εβδομάδας, ο Βαγγέλης έπρεπε να επιλέξει ένα δεύτερο άτομο για να μονομαχήσει μαζί με τον Νίκο για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Γιάννης, καθώς όπως δήλωσε δεν είχε και πολλές επιλογές. Έπρεπε να διαλέξει έναν άνδρα και όχι μια γυναίκα καθώς κάτι τέτοιο δεν το θεωρούσε σωστό.

Αυτή τη φορά οι δύο παίκτες είχαν την δυνατότητα να διαλέξουν μία γυναίκα για να τους βοηθήσει στην μονομαχία.

Το αγώνισμα απαιτούσε δεξιοτεχνία και ταχύτητα, εντός ορισμένου χρόνου θα έπρεπε να κουρέψουν πρόβατα και να μαζέψουν την περισσότερη ποσότητα μαλλιού μπορούσαν.

Νικητής ήταν ο Γιάννης, αφού κατάφερε να μαζέψει 200 γραμμάρια περισσότερα από τον συμπαίκτη του, Νίκο.

Έτσι ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νίκος Νικολάου.

Κατά την επιστροφή του ο Γιάννης έδειξε την δυσαρέσκεια του προς τον αρχηγό και για την επιλογή του να στείλει εκείνον στην μονομαχία.

Σχόλια και χαρακτηρισμοί του, στις κάμερες αλλά και απευθείας προς τον Βαγγέλη ανέβασαν τους τόνους στην ομάδα.

Τις εξελίξεις θα τις παρακολουθήσουμε την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.