Η ώρα είναι:

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Γενική απεργία – Νεκρή πόλη η Αθήνα σήμερα!

Τα συνδικάτα του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα πραγματοποιούν 24ωρη απεργία σήμερα, αντιδρώντας στις αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά και στην εισοδηματική και φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Αναλυτικά σήμερα απεργούν:

Οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και τράπεζες, τελωνειακοί υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων ΟΛΜΕ ΔΟΕ και ΟΙΕΛΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (τα ΚΕΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς στο Σύνταγμα, στους Αμπελόκηπους, στον Πειραιά, στο Κερατσίνι και στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας).

Εξαιτίας της απεργίας θα γίνουν αλλαγές και ακυρώσεις δρομολογίων και στις συγκοινωνίες, αναλυτικά:

Δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια αεροπλάνων, τρένων και πλοίων, στα λεωφορεία θα γίνει στάση εργασίας από τις 5 έως τις 8 το πρωί και από τις 9 έως τις 12 το βράδυ.

Θα λειτουργήσουν μόνο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα τρόλεϊ.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία της χώρας, ενώ κλειστά θα παραμείνουν και τα ιδιωτικά ιατρεία.

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 11.00 π.μ. στο Πεδίον του Άρεως, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ομονοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.