Η ώρα είναι:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Χάνει ή Σώζει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό ο Ανδρέας Μικρούτσικος;


Είναι γνωστό πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την απουσία του από την τηλεόραση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Εξαιτίας αυτών των προβλημάτων, έχει υποθηκεύσει το σπίτι του σε δύο τράπεζες, μάλιστα ακούστηκε πως οι δύο υποθήκες στις τράπεζες αφορούν ποσά της τάξης των 840.000 ευρώ και 600.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ ήθελαν να χάνει ο γνωστός παρουσιαστής το σπίτι του, μην μπορώντας να καλύψει τα συγκεκριμένα υπέρογκα ποσά.
Από νωρίς το πρωί έχει ξεσπάσει μπόρα δημοσιευμάτων με διάφορες λεπτομέρειες να βγαίνουν στον ¨αέρα¨.


Η οικία λέγετε πως ξεκινά από τα 450.000 ευρώ, η αποθήκη από τα 5.000 ευρώ και το γκαράζ από τα 10.000 ευρώ.

Η οικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας βγαίνει σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 465.000 ευρώ, πρόκειται για πολυτελές οίκημα 161 τετραγωνικών μέτρων που χτίστηκε το 1984.

Τελευταίες εξελίξεις:

Ο δικηγόρος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Σωτήρης Παγώνας, διέψευσε τις φημολογίες που ήθελαν να χάνει το σπίτι που ανήκει στον Ανδρέα Μικρούτσικο στην περιοχή της Κηφισιάς.

«Είμαι κατηγορηματικός, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι του κ. Μικρούτσικου» δήλωσε ο κ. Παγώνας στην εκπομπή «Κους Κους».

Και πρόσθεσε πως ο πλειστηριασμός που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, αφορά παλαιότερες οφειλές του Ανδρέα Μικρούτσικου οι οποίες άμεσα θα τακτοποιηθούν από τον ίδιο.

Εν αναμονή και όλα να πάνε καλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.