Η ώρα είναι:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Σκληρή επίθεση προς τα ΜΜΕ


Είναι γεγονός πως εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί σχέση -και όχι μόνο επαγγελματική- με την συμπρωταγωνίστρια του, Βάσω Λασκαράκη.

Όταν δε, βγήκαν φωτογραφίες, που πιστοποιούσαν το γεγονός, δύσκολα πια μπορούσαν να το ¨μαζέψουν¨.

Έτσι, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ηθοποιός παραδέχτηκε την σχέση του με την ¨Λουκία της «Πολυκατοικίας»¨ , αλλά δεν έκρυψε την βαθύτατη ενόχληση του από τα μέσα.

Προέβη μάλιστα και σε απειλητικές προειδοποιήσεις: «Με τσάντισε που είδα φωτογραφίες παπαρατσικό έξω από το σπίτι μου και είναι 3-4 διαφορετικές ημέρες, οπότε συνειδητοποιείς ότι κάποιος σε παρακολουθούσε κρυμμένος αυτές τις ημέρες»

Και συνέχισε το δριμύ κατηγορώ του: «το θεωρώ και πολύ φλώρικο και πολύ… άκουσα τις τελευταίες ημέρες κατηγορούσαν την Κατερίνα Παπουτσάκη γιατί πέταξε αυγά, εγώ θα του την έσπαγα την φωτογραφική μηχανή… έτσι και δω άνθρωπο στο σπίτι μου θα του κόψω τα πόδια, όχι τον χώρο μου…»

Τι να κάνουμε η δημοσιότητα έχει και το τίμημα της,υπομονή!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.