Η ώρα είναι:

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αποκαλυπτικές εικόνες από το Next top model και όλα τα παραλειπόμενα από το χθεσινό επεισόδιο


Χθες η παραγωγή επιφύλασσε ένα αστείο στα κορίτσια, μία υποτιθέμενη φωτογράφηση με έναν απαιτητικό και αγενή φωτογράφο.

Ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο έπρεπε να φτάσει τα μοντέλα στα άκρα –και τα κατάφερε μια χαρά!!!

Τα “next top models” έπρεπε να υποδυθούν μία τενίστρια στην φωτογράφιση, με αυτά που άκουγαν από τον (ηθοποιό) - φωτογράφο είναι θαύμα πώς γλυτώσαμε το «καπέλωμα» του από τις ρακέτες του τένις.


Τα κορίτσια σαν ανταμοιβή για τη λαχτάρα και τον εκνευρισμό που πήραν, πήγαν μια ολοήμερη εκδρομή σε γνωστό πάρκο διασκέδασης.

Οι κοπέλες για το κόνσεπτ της φωτογράφησης αυτής της εβδομάδας, έπρεπε να κρεμαστούν με ειδικό εξοπλισμό και να σκαρφαλώσουν σε προσομοιωτές βράχων.

Οι κριτές στο τέλος άφησαν ως τις λιγότερο καλύτερες την Ανθή και την Ντένια (Διονυσία).



Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος η Ανθή δήλωσε την οικειοθελή της αποχώρηση καθώς λογομάχησε έπειτα από τα αρνητικά σχόλια των κριτών: Χριστόφορου Κοτέντου και Τζένης Μπαλατσινού (σχολίασαν για τα πόδια της, ότι υπάρχουν και χειρότερα…).

Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο καθώς η κριτική επιτροπή είχε αποφασίσει ήδη την αποχώρηση της.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τα κορίτσια να φιλούν τον Κώστα φραγκολιά (για τις ανάγκες τις φωτογράφισης).

Ακόμα θα τις δούμε να παρακολουθούν μάθημα υποκριτικής (εκεί κάπου θα υπάρξουν συγκινητικές στιγμές) και τέλος, μια ακόμη δοκιμασία θα είναι να φωτογραφίσει η μία την άλλη χωρίς την βοήθεια φωτογραφικού συνεργείου.


Ανθή – Η παίκτρια που αποχώρησε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.