Η ώρα είναι:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο του "διάδοχου του Uri Geller"


Η σωστή ερώτηση θα ήταν: Τι θα άλλο θα δούμε!!!

Το Σάββατο 31/10 θα μεταδοθεί ζωντανά το δεύτερο επεισόδιο του σόου.

Από την πρώτη προβολή η εκπομπή έφερε πολλά σχόλια και κυρίως αρνητικά, για το ακραίο περιεχόμενο της και τα τολμηρά «νούμερα» των «μένταλιστ» τα οποία θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία για τους «μικρούς» τηλεθεατές, καθώς θα μπορούσαν να μιμηθούν τις σκηνές που είδαν και να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Μάλιστα ο Χρήστος Φερεντίνος αμέσως έσπευσε να διαχωρίσει την θέση του και να δηλώσει πως δεν είναι υπέρ αυτών των εικόνων και πως δεν θα επέτρεπε στα δικά του παιδιά να παρακολουθήσουν μια τέτοια εκπομπή. Παρόλα αυτά δέχεται πως είναι και αυτό μέρος της μαγείας…

Στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε τους υπόλοιπους «μάγους» οι οποίοι δεν πρόλαβαν να παρουσιάσουν το δικό τους σόου την προηγούμενη εβδομάδα λόγω του περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.