Η ώρα είναι:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί η Elizabeth Taylor

Η Elizabeth Taylor ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για εκείνη. Η 77 χρόνη ηθοποιός, πλέον, πάσχει από συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, διάγνωση που έγινε πριν από πέντε χρόνια, αλλά υποφέρει και από σοβαρά προβλήματα στη μέση ενώ έχει υποβληθεί και σε επέμβαση για την αφαίρεση καλοήθους όγκου από τον εγκέφαλο. Την ανακοίνωση της εισαγωγής της στο νοσοκομείο την έκανε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, τονίζοντας ότι θα αποκαλύψει εκείνη τα νέα για το πρόσωπό της πριν το κάνουν τα μέσα ενημέρωσης.

«Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω πριν φτάσει στις εφημερίδες ότι πρόκειται να μπω στο νοσοκομείο για να χειρουργηθώ στην καρδιά", γράφει η Ε.Taylor. "Είναι πολλή "καινούργια" και χρειάζεται επισκευή η βαλβίδα διαρροής η οποία λειτουργεί με ένα σύστημα σύνδεσης, χωρίς να χρειαστεί να γίνει επέμβαση ανοικτής καρδιάς, έτσι ώστε η καρδιά μου να λειτουργήσει καλύτερα. Όποια προσευχή σας βρίσκεται διαθέσιμη είναι καλοδεχούμενη. Θα σας ενημερώσω μόλις όλα τελειώσουν. Σας αγαπώ Elizabeth», αναφέρει η διάσημη ηθοποιός στο μήνυμα της.

Η Elizabeth Taylor συχνά χρησιμοποιεί αναπηρική πολυθρόνα για τις μετακινήσεις της και πραγματοποιεί σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ο υπεύθυνος τύπου της Taylor στο Hollywood δήλωσε ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα σε όσα έγραψε στο μήνυμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.