Η ώρα είναι:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόσυρσης

Την ακύρωση της νομοθεσίας για την απόσυρση αυτοκινήτων παλαιάς τεχνολογίας ως παράνομης και αντισυνταγματικής με προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητούν 50 επιχειρηματίες που ασχολούνται με την εμπορία και εισαγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Όπως υποστηρίζουν, η απόσυρση των αυτοκινήτων αντίκειται στην οικονομική ελευθερία και την ελεύθερη άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Επιπλέον, ισχυρίζονται πως η απόσυρση γίνεται μέσω κρατικής ενίσχυσης, η οποία απαγορεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Σύμφωνα με την προσφυγή, η απόσυρση θα φέρει καταστροφή στους εμπόρους και εισαγωγείς ανταλλακτικών και σε περίπου 50.000 επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα after markets, καθώς θα αχρηστευτούν τα εμπορεύματα που έχουν στις αποθήκες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.