Η ώρα είναι:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ο Κώστας Χαρδαβέλας μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, μίλησε χθες στην εκπομπή του «Αθέατος κόσμος» για το πρόβλημα υγείας που πέρασε το φετινό καλοκαίρι.

Αν και δεν είπε ευθέως την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε, η προτροπή στον κόσμο που καπνίζει να το κόψει, γιατί είναι μια συνήθεια η οποία μπορεί να σε φέρει κοντά στον θάνατο, σε συνδυασμό με την αναφορά του σε πάθηση του πνεύμονα, ήταν αρκετό να φανταστούμε πως έπασχε από καρκίνο.

Ευτυχώς τώρα όλα είναι καλά, βρίσκεται στην θέση του για μία ακόμα χρονιά και θα μας συντροφεύσει με τις δύο εκπομπές του «Αθέατος κόσμος» και «Πύλες του ανεξήγητου».

Ο ίδιος πρόσφατα είχε μιλήσει και σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε δείξει την έντονη δυσαρέσκεια του προς τα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα για τα Blogs τα οποία δεν σεβάστηκαν την κατάσταση την οποία αντιμετώπιζε, καθώς επίσης ότι τα άρθρα που υπήρχαν στο διαδίκτυο ήταν αναληθή και υπερβολικά όσον αφορά στην κρισιμότητα της υγείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.