Η ώρα είναι:

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Η Μαρία Κορινθίου πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη

Λίγες μέρες μετά τη βάφτιση της μικρής κόρης της Ισμήνης, η Μαρία Κορινθιού έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη ζωή της με το Γιάννη Αϊβάζη και την ευτυχία που βιώνουν μετά την απόκτηση της κόρης τους.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της εγκυμοσύνης της λέγοντας: «Με την εγκυμοσύνη αλλάζουν όλα στη ζωή σου. Η ψυχολογία και το σώμα σου. Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, μετά πέρασα μια επιλόχεια κατάθλιψη… Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαι καλά, έχω επανέλθει ψυχολογικά, σωματικά και επαγγελματικά», ενώ δήλωσε ακόμα πως στο μέλλον θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στην Ισμήνη.

Η Μαρία Κορινθίου είπε πως για αυτή την το χρονικό διάστημα πρωταρχικός στόχος της είναι η οικογενειακή γαλήνη, ενώ δε διστάζει να πει πως αυτό την ενδιαφέρει πιο πολύ και από την επαγγελματική καταξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.