Η ώρα είναι:

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

«Πάμε πακέτο» με «Εφιάλτη στη κουζίνα»

Το δεύτερο επεισόδιο της κοινωνικής εκπομπής «Πάμε πακέτο» για την φετινή σεζόν θα προβληθεί σήμερα στις 21:00 από τον Alpha. Με παρουσιάστρια την Βίκυ Χατζηβασιλείου, το «πακέτο» ανήκει στα δυνατά χαρτιά του σταθμού, καθώς τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης.




Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο «Εφιάλτης στη κουζίνα» στις 22:30, το μαγειρικό σόου με παρουσιαστή τον ξεχωριστό -και φοβερά ατακαδόρο- Έκτoρα Μποτρίνi, οι μαγειρικές εκπομπές σημειώνουν μία μοναδική άνθηση τα τελευταία δύο χρόνια και η συγκεκριμένη πέρσι έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, κάνοντας τους ανθρώπους του καναλιού να απορούν με την τόσο απρόσμενη επιτυχία της.

Συντονιστείτε λοιπόν σήμερα στον Alpha για συγκίνηση και αργότερα για διασκέδαση με την μαγειρική παρέα του Έκτoρα Μποτρίνi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.