Η ώρα είναι:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Δωρεάν μετακινήσεις με την συγκοινωνία σήμερα


Ο οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο» καλεί το επιβατικό κοινό να μετακινηθεί σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου δωρεάν με όλες τις Αστικές Συγκοινωνίες ώστε να γνωρίσει από κοντά τις νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Στόχος είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων στο λεκανοπέδιο και η δημιουργία ενός νέου αναμορφωμένου δικτύου Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών.

Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για όλες τις αστικές συγκοινωνίες. Για το Μετρό και τον Προαστιακό ισχύει μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και για τον Προαστιακό μέχρι το σταθμό «Μαγούλα», δηλαδή καλύπτει μόνο το αστικό κομμάτι του δικτύου.

Ενώ για την Θεσσαλονίκη θα είναι δωρεάν οι μετακινήσεις από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ποδηλατοδρομία στη λεωφόρο Νίκης, η οποία θα είναι κλειστή για δυο ώρες από τις 5.30 το απόγευμα και οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση για 50 ποδήλατα.
Στις 7.30 προγραμματίζεται μουσική εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.