Η ώρα είναι:

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Εντοπίστηκε σε σχολείο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης


Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης σε σχολείο εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μαθήτρια της Α' Λυκείου, η οποία την περασμένη εβδομάδα ένιωσε αδιαθεσία.

Η μαθήτρια επισκέφθηκε την Παρασκευή το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πήραν δείγμα και το έστειλαν στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Κέντρου Αναφοράς Γρίπης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η μαθήτρια ήταν θετική στον ιό της νέας γρίπης. Οι γιατροί έδωσαν στη μαθήτρια φαρμακευτική αγωγή και της συνέστησαν κατ' οίκον νοσηλεία για επτά μέρες.

Τα μαθήματα στο σχολείο συνεχίζονται κανονικά, ενώ οι διευθυντές όλων των μονάδων της Κεντρικής Μακεδονίας και το προσωπικό καθαριότητας έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα κατά της διασποράς του ιού της νέας γρίπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.