Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Τυφώνας σάρωσε το Βιετνάμ


Όπως έγινε σήμερα γνωστό από την περιφερειακή επιτροπή ¨αγώνα κατά των πλημμυρών και των καταιγίδων¨, που εδρεύει στην Ντανάνγκ, ο απολογισμός των θυμάτων, μετά το πέρασμα του τυφώνα Κετσάνα από το κέντρο του Βιετνάμ, είναι τουλάχιστον 38 νεκροί.

Οι αρχές του Βιετνάμ, συνεχίζουν να μαζεύουν τις εκθέσεις από την περιφέρεια για τον αριθμό των θυμάτων και τις συνθήκες του θανάτου τους, ενώ ανέφεραν ότι υπάρχουν και δέκα αγνοούμενοι.

Ο Κετσάνα, με την μορφή τροπικής καταιγίδας, σάρωσε ήδη την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων Μανίλα, προκαλώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 246 ανθρώπους και αφήνοντας άστεγα περίπου δύο εκατομμύρια. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε τυφώνα πλησιάζοντας το Βιετνάμ, το οποίο έπληξε την Τρίτη το απόγευμα.
Σύμφωνα με αξιωματούχο της εθνικής επιτροπής αγώνα κατά των πλημμυρών και των καταιγίδων, που εδρεύει στο Ανόι, ο Κετσάνα υποβαθμίστηκε σε τροπικό βαρομετρικό χαμηλό τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη.

Σήμερα έφτασε εξασθενημένος στα σύνορα του Λάος, σύμφωνα με πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.