Η ώρα είναι:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη


Εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου η υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, στις 18 Μαΐου.

Ο Γ.Κυπριωτάκης βρέθηκε μια μέρα μετά απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, αφού οι απαγωγείς είχαν πάρει λύτρα ύψους 155.000 ευρώ.

Δράστες του περιστατικού -σύμφωνα με την αστυνομία- είναι δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 26 ετών, καθώς και ένας 33χρονος ημεδαπός.Η αστυνομία είχε φτάσει στα ίχνη τους πριν από περίπου δύο μήνες, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για την ταυτόχρονη σύλληψη.
Αυτό έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο 26χρονος από τη Συρία, επέστρεφε από την πατρίδα του και συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Παράλληλα, συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και οι δύο τηλεφωνικές συσκευές, που χρησιμοποιήθηκαν κατά τις διαπραγματεύσεις με την σύζυγο του θύματος για την καταβολή των λύτρων.

Επίσης στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, των 50 και 100 ευρώ, από τα χρήματα που είχε παραδώσει η οικογένεια ως λύτρα στους δράστες.

Ο 25χρονος από τη Συρία και ο 33χρονος Έλληνας, σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ήδη ομολογήσει την πράξη τους, ενώ μέχρι στιγμής ο 26χρονος δεν έχει ομολογήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.