Η ώρα είναι:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Μητέρα σκότωσε με βελόνα το νεογέννητο μωρό της


Συγκλονισμένη η κοινωνία της από το ανατριχιαστικό περιστατικό, που συνέβη αργά χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με θύμα νεογνό κοριτσάκι, μόλις 48ωρών, και θύτη την ίδια του τη μητέρα.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο του υπογείου του Νοσοκομείου, ενώ λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και την 30χρονη μητέρα, σε κατάσταση σύγχυσης, σε τουαλέτα του ιδρύματος. Ο θάνατος του νεογνού από τη νεκροψία οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε την καρδιά, προκαλώντας το θάνατό του.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ιατροδικαστή, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η βελόνα, που χρησιμοποιείται στους ορούς, ενώ ο ορός που έφερε η μητέρα, βρέθηκε κοντά στο νεκρό μωρό.

Η μητέρα είχε γεννήσει με καισαρική τομή, εξαφανίσθηκε μαζί με το μωρό χθες το μεσημέρι από το θάλαμο της κλινικής. Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του νοσοκομείου και παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τον εντοπισμό τους.

Η 30χρονη, η οποία κατάγεται από το νομό Έβρου, νοσηλεύεται φρουρούμενη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου της χορηγείται ειδική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.