Η ώρα είναι:

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο "Τιτανικός" επιστρέφει σε μορφή 3-D


Δέκα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και η Κέιτ Γουίνσλετ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη αυτή την φορά σε τρισδιάστατη εικόνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, η νέα έκδοση της εμπορικότερης ταινίας όλων των εποχών θα γνωρίσει σημαντική εισπρακτική επιτυχία, αφού αναμένεται να ανεβάσει τα συνολικά κέρδη πάνω από τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αφορμή για την επανακυκλοφορία του «Τιτανικού», ήταν η ταινία «Toy Story», όταν οι παραγωγοί των μεγάλων κινηματογραφικών εταιριών άρχισαν να αναζητούν ταινίες που θα εντυπωσίαζαν το κοινό εάν προβάλλονταν σε 3-D.

Εκτός από τον «Τιτανικό», οι εταιρίες για οικονομικούς λόγους αναζητούν και άλλες ταινίες που θα μπορούσαν να προβληθούν τρισδιάστατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.