Η ώρα είναι:

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Σήμερα στο «JoinUs»

Στις 17:00

Γιορτάζουμε την ημέρα της μητέρας και θυμόμαστε τι είπαν για τα παιδιά τους και τη μητρότητα οι διάσημες μαμάδες, όπως η Εύη Αδάμ, η Άννα Παναγιοτοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Χρύσα Ρώπα η Υρώ Μανέ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.ά. που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολά με σολομό και μια ζεστή σαλάτα με λευκά φασόλια και πέστο βασιλικού. Βρίσκουμε το κατάλληλο σουτιέν για κάθε «δύσκολο» καλοκαιρινό ρούχο και βλέπουμε τις τάσεις που μας προτείνουν τρεις αγαπημένες fashion bloggers για τη φετινή σεζόν με την υπογραφή των Tommy Hilfiger. Διαλέγουμε το τέλειο μαξιλάρι για έναν καλό ύπνο, μαθαίνουμε τι πρέπει να τρώμε πριν και μετά τη γυμναστική και η Νίκη Κάρτσωνα δίνει συμβουλές για να προστατευτούμε από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα και μιλάμε με μια ενδοκρινολόγο που μας προτείνει μια αποτελεσματική μέθοδο αδυνατίσματος και ελέγχου του βάρους μας. Πηγαίνουμε σινεμά σε δύο ταινίες και μπαίνουμε για λίγο στη ζωή του αγαπημένου μας fitness trainer, του Γιώργου Ξηρού.

Στις 17:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.