Πρεμιέρα αυτή τη Κυριακή
Οι "Γεύσεις στη φύση" φέρνουν και φέτος τη φύση στο πιάτο μας και γεμίζουν τις Κυριακές με πλούσιες γεύσεις και πολύτιμες γνώσεις με την υπογραφή του chef-culinary expert Βαγγέλη Δρίσκα.
Μετά από τρία χρόνια πετυχημένων εκπομπών, η πιο χρωματιστή κουζίνα της ελληνικής τηλεόρασης, περιτριγυρισμένη από την ασύγκριτη ομορφιά της φύσης δίνει χρώμα στα Κυριακάτικα μεσημέρια μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!
Στο πρώτο επεισόδιο: ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινά με μάθημα μαγειρικής: μοιράζεται τα μυστικά για να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα την τέλεια ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά και τα πιο απίθανα σπιτικά ραβιόλια γεμιστά με σπανάκι και τυριά.
Ακόμη δείχνει πώς να φτιάξουμε με αφράτα μπουρεκάκια μελιτζάνας με τυριά και σαλάμι, τυλιγμένα σε τραγανό κανταΐφι αλλά και πως θα ψήσουμε στην εντέλεια ζουμερά αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα χωριάτικης σαλάτας.
Φέτος όμως ο Βαγγέλης Δρίσκας βάζει ακόμη ένα στοίχημα: Να αποδείξει πως η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι απολαυστική, φτιάχνοντας τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά γλυκά με λίγα υλικά και ακόμη λιγότερες κινήσεις. Το πιο εύκολο σοκολατένιο σουφλέ με κράνμπερις και η εντυπωσιακή λεμονάτη μους με τρια υλικά είναι μόνο η αρχή.
Διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.
Κάθε Κυριακή στις 14:00 απολαμβάνουμε “Γεύσεις στη φύση " με τον Βαγγέλη Δρίσκα!
Η ώρα είναι:
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου