Η ώρα είναι:

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα αύριο για την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ»

Στις 23:15

H Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει μαζί με τους τηλεθεατές το ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου, της έρευνας και της αναζήτησης.

Tην Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 23:15, το θρυλικό και πολυβραβευμένο «Φως Στο Τούνελ» επιστρέφει στον Alpha για 19η τηλεοπτική χρονιά. Υποθέσεις γεμάτες ένταση και αγωνία, θρίλερ, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, ανεξήγητες εξαφανίσεις. Μυστήρια που μοιάζουν άλυτα.

Για την Αγγελική Νικολούλη, όμως, δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια. Με την πολυετή πείρα της και έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, εξειδικευμένους επιστήμονες, αλλά και τους τηλεθεατές, θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύσκολες αποστολές, γι’ άλλη μια σεζόν.

Καταλυτικός θα είναι για μια ακόμα φορά, ο ρόλος των τηλεθεατών που με ξεχωριστή ευαισθησία συμμετέχουν εθελοντικά στις έρευνες και συμβάλλουν στη διαλεύκανση των υποθέσεων.

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.