Η ώρα είναι:

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

O Κώστας Στεφανής υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών» Toni Sfino

Στο «Traction»


O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών» Toni Sfino και χορεύουν σε ρυθμούς σέικ, στο «Traction» το Σάββατο 3 Μαΐου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ένας και μοναδικός Toni Sfino μαζί με τους συντάκτες του Traction κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, αναπολώντας το ρομαντισμό της εποχής των παιδιών των λουλουδιών. Γέλιο μέχρι δακρύων από τον ιδρυτή της ομάδας θεάτρου δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και της SAL.AT.A band, που χορεύει στους ρυθμούς της εποχής μαζί με την ομάδα “Hippies” της εκπομπής! Με φόντο καταπληκτικά αυτοκίνητα της δεκαετίας '70 και εποχούμενοι σε αντίστοιχου κλίματος VW Transporter εποχής 60s, ταξιδεύουν σε χρόνια αγνά, ειδυλλιακά και απροβλημάτιστα, τραγουδώντας αξέχαστες επιτυχίες και λικνιζόμενοι σε ρυθμούς σέικ α λα Olympians!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.