Η ώρα είναι:

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και η Έρρικα Πρεζεράκου μιλούν στη κάμερα του «Joy»

Σήμερα στις 17:00

Την Κυριακή 4 Μαΐου στον καναπέ του «JOY» κάθεται η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και μιλά για το πως είναι να δουλεύει μαζί με το αγόρι της αλλά και για το πόσο την άλλαξε η συγκατοίκηση: «Η συγκατοίκηση σου βγάζει στη φόρα όσα έχεις. Σε κάνει και υπεύθυνο και ανεύθυνο, καταλαβαίνεις τον εαυτό σου».

«Προς το παρόν μόνο θετικά έχω από την εμπειρία συνεργασίας (με το αγόρι μου). Όλος ο κόσμος λέει ότι οι χαρακτήρες είναι τόσο ρεαλιστικοί που μπορείς να ταυτιστείς, δε μοιάζω πολύ με το κορίτσι που υποδύομαι αλλά σαν καταστάσεις που βιώνουμε στη ζωή μας λόγω ηλικίας, λόγω συνθηκών πολλές φορές έχει τύχει».

«Εντοπίζω μια αλλαγή σε σχέση με το πως ήμουν τον τελευταίο καιρό. Στον τρόπο που σκέφτομαι, που αντιδρώ. Έχω προσγειωθεί»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής η Έρρικα Πρεζεράκου δείχνει πως μπορεί να επιτευχθεί το ενεργειακό ισοζύγιο με έναν FAN τρόπο άσκησης. Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει την ταινία της εβδομάδας «Snowpiercer», ενώ η Αννούσα Μελα προτείνει styling tips για ένα ρομαντικό διήμερο. Τέλος, ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει φακές με ρόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.