Στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Την Παρασκευή 16 Μαΐου η Ελένη φιλοξενεί τον Chef Απόστολο Αλτάνη από την Θεσσαλονίκη και τον bartender Χρήστο Κωνσταντινίδη. Ο Απόστολος φτιάχνει ένα μεγάλο ψάρι σε κρούστα αλατιού αλλά και την πανακότα σοκολάτας με παστέλι από φιστίκι Αιγίνης. Ο Χρήστος φτιάχνει δύο πανεύκολα κοκτέιλ για την παρέα.
Η ώρα είναι:
Παρασκευή 16 Μαΐου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου