Η ώρα είναι:

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Μ.Α.Μ: Η Ναταλία Δραγούμη μαγειρεύει παρέα με το Μάρκο Σεφερλή

Μυρωδιά Από Μαμά στις 20:00

Αυτή την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 20:00, η Ναταλία Δραγούμη μαγειρεύει παρέα με τον Μάρκο Σεφερλή μακαρόνια με κιμά!

Με δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, και με συνεχή flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα, το «Μ.Α.Μ» δεν είναι απλά ακόμη μια χρηστική εκπομπή μαγειρικής. Είναι μια επιστροφή στις μνήμες ζωής, σερβιρισμένες σε ένα πιάτο φαγητού.

«Μ.Α.Μ», λοιπόν, σε κείμενα-σύλληψη Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Γιάννη Μικρού. «Μ.Α.Μ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τους καλεσμένους της. «Μ.Α.Μ» των αναμνήσεων και της σπιτικής ζεστασιάς. «Μ.Α.Μ», γιατί η Μυρωδιά Από Μαμά στέκει πέρα και πάνω από όλα τα γκουρμέ πιάτα του κόσμου. «Μ.Α.Μ», γιατί είμαστε ό,τι φάγαμε μικροί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.