Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Οι Βοργίες»

Απόψε στις 23.15

Ο 2ος κύκλος της ιστορικής δραματικής σειράς σε ΠΡΩΤΗ προβολή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!
Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άϊρονς στο ρόλο του Rodrigo Borgia, του πανούργου, παρεμβατικού πατριάρχη της οικογένειας Boργία, που χτίζει μια αυτοκρατορία βασισμένη στη διαφθορά της ιερής καθολικής εκκλησίας και ενορχηστρώνει μία ανηλεή βασιλεία δύναμης και επιδεικτικής σκληρότητας.

Στο σημερινό επεισόδιο: Στη Ρώμη έχει μόλις ανασκαφεί ένας θησαυρός από αρχαία ρωμαϊκά αντικείμενα, κι έτσι προς τιμήν της ανακάλυψης αυτής ο Πάπας Αλέξανδρος ΣΤ’ οργανώνει μια μεγαλόπρεπη γιορτή για τους πολίτες, με θέμα αρχαία έθιμα. Εν τω μεταξύ, η Λουκρητία φροντίζει το νεογέννητό της, ενώ οι αδελφοί της, ο Καίσαρ και ο Ιωάννης, ως συνήθως καυγαδίζουν. Η επίσημη ερωμένη του Πάπα, η Τζούλια Φαρνέζε, μαθαίνει ότι ο Αλέξανδρος έχει κι άλλη αγαπημένη, κι έτσι ζητά τη συμβουλή της Βανόζα για το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η συμβουλή της Βανόζα; Πάντα υπάρχει χώρος όταν η παρέα είναι καλή. Στα νότια, ο στρατός του Καρόλου Η΄ της Γαλλίας κατορθώνει να πιάσει στις παρυφές του Βεζούβιου τον πρώην πρίγκιπα της χτυπημένης από την πανώλη Νάπολης και τον βασανίζει μέχρι θανάτου.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Jeremy Irons (Rodrigo Borgia), Francois Arnaud (Cesare Borgia), Holliday Grainger (Lucrezia Borgia), Colm Feore (Giuliano Dera Rovere), Peter Sullivan (Carnival Ascanio Sforza).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.