Η ώρα είναι:

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Γλυκές Αλχημείες: Γλυκά με ρούμι, καφέ και μαστίχα

Εύκολα και με εξαιρετική εμφάνιση

Για αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει τιραμισού. Το γνωστότερο ιταλικό επιδόρπιο!

Φτιάχνει τα δικά του σαβαγιάρ, μια υπέροχη κρέμα και σος από καφέ. Στήνει και σερβίρει αμέσως, πετυχαίνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο Στέλιος ετοιμάζει γλυκό σαλάμι με σοκολάτα γάλακτος και άρωμα από μαύρο ρούμι. Κλασσικό και αγαπημένο, με σοκολάτα γάλακτος και με μπισκότα, αρωματισμένα με ρούμι. Φυσικά ο Στέλιος δείχνει και μια παραλλαγή της συνταγής με ξύσμα από πορτοκάλι έτσι ώστε να μπορούν να τη γευτούν και τα παιδιά.

Για το τέλος ετοιμάζει μια ελαφριά σαρλότ με σιροπιασμένο ψωμί και κρέμα με άρωμα μαστίχας.

Στις 20:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.