Στις 16:45
Το μενού έχει κανελόνια με σπανάκι και πίτσα BBQ με στήθος κοτόπουλου.
Το κύριο υλικό της γέμισης στα κανελόνια είναι το σπανάκι. Σοταριστό, με ελάχιστο μπέικον και την απαραίτητη κρέμα γάλακτος, φυσικά.
Και αφού η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά έρχεται η πίτσα με τη σάλτσα, το λαχταριστό τυρί και το κοτόπουλο και ολοκληρώνει το γεύμα.
Η ώρα είναι:
Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου