Στις 15:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Η σεφ Ντίνα Νικολάου, με την εκπομπή «Ελλήνων Γεύσεις», ταξιδεύει στην Ερέτρια και μαγειρεύει καθημερινά και αγαπημένα φαγητά σε όλους.
Ξεκινά μαγειρεύοντας μία λαχταριστή μακαρονόπιτα, με μανιτάρια και φέτα, για όλους τους μακαρονάδες. Συνεχίζει μαγειρεύοντας κοτόπουλο με κρέμα σκόρδου και καραμελωμένα καρότα, δίνοντας στο συνηθισμένο αυτό φαγητό μία άλλη διάσταση. Για γλυκό, επιλέγει κανταϊφένιες σιροπιαστές μπουκίτσες συνδυάζοντας το κλασσικό με κάτι καινούργιο.
Ταξιδεύει στην Ερέτρια, περιπλανιέται στο ένδοξο παρελθόν της πόλης και ταξιδεύει στο χρόνο, από την αρχαία πόλη μέχρι τον Κανάρη.
Ανατολικά της Εύβοιας στο χωριό Αυλωνάρι, μαθαίνει τα μυστικά της μπύρας, σε μια μικρή ελληνική μικροζυθοποιία, που διαπρέπει στο εξωτερικό.
Συνεχίζοντας την αναζήτηση της για τοπικούς παραγωγούς, φτάνει στην περιοχή του Πούρνου στη στενή Ευβοίας, για να γνωρίσει μία πτηνοτροφική επιχείρηση που προσπαθεί να συνδυάσει το παραδοσιακό με το μοντέρνο με καινοτόμες ιδέες και σεβασμό στο συνάνθρωπο.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου