Η ώρα είναι:

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός»

Λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων

Κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό σε «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμό», κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις.

Στις 7 το απόγευμα, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή, στο Μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης, ενώ στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, από διάφορες αντιφασιστικές οργανώσεις και στις 6.30 στα Προπύλαια, από την Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, «οι συγκεντρώσεις δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις, ενώ οι εν λόγω σταθμοί θα ανοίξουν ξανά κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.