Η ώρα είναι:

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Στουρνάρας: «Η οικονομία βγαίνει από την κρίση»

«Από φέτος βελτίωση στα εισοδήματα»

«Η οικονομία βγαίνει από την κρίση, τα πράγματα βελτιώνονται» τονίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Η βελτίωση στα εισοδήματα, όπως εκτιμά, θα αρχίσει από φέτος μαζί με τη διαφαινόμενη ανάκαμψη και θεωρεί πως ψυχολογικά η χώρα θα τονωθεί με το τέλος των Μνημονίων και την επιστροφή της στις αγορές.

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνιστούν εναλλακτική λύση. Και πολύ περισσότερο δεν είναι "λύση". Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες» αναφέρει ενώ προσθέτει ότι: «κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, "φαγώσιμος" ...επειδή δεν ανήκω σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως να θέλουν να με "φάνε", ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω "πάτημα" για την επόμενη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.