Η ώρα είναι:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Θάνατοι πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες στην Αμερική

Πανικός από την κακοκαιρία

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν σήμερα στις αεροπορικές μετακινήσεις από τις σφοδρές χιονοπτώσεις στις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής και από τις σχεδόν πολικές θερμοκρασίες.

Καθυστερήσεις παρουσιάζονται και στα δρομολόγια του Μετρό, επίσης κάποια τρένα κυκλοφορούν στους ρυθμούς του προγράμματος του Σαββατοκύριακου.

Στη Νέα Υόρκη τα σχολεία και τα δικαστήρια παρέμειναν κλειστά, ενώ τρείς τουλάχιστον θάνατοι πολιτών αποδίδονται στα ακραία καιρικά φαινόμενα, ο ένας στην Πενσιλβάνια και οι δύο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου μία γυναίκα 71 ετών που έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ πέθανε από υποθερμία όταν βγήκε από το σπίτι της.

Το ύψος του χιονιού σήμερα στη Νέα Υόρκη ξεπέρασε τα 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ. Η θερμοκρασία έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου. Ενώ τη νύχτα αναμένεται να πέσει στους -18 βαθμούς Κελσίου.

Έκκληση απηύθυνε ο νέος Δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο στους κατοίκους προκειμένου να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.