Η ώρα είναι:

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Α. Γεωργιάδης: «25 ευρώ μόνο εάν ο ασθενής διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο»

Τόνισε σε δηλώσεις του

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ θα καταβάλλεται μόνο εάν ο ασθενής διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής των 25 ευρώ, το χρέος θα «μεταφέρεται» στην εφορία.

Τα έσοδα από το εισιτήριο των 25 ευρώ για νοσήλια υπολογίζονται στα 40 εκατ. Ευρώ.

Ο υπουργός Υγείας μέσα από το τηλεοπτικό «αέρα» υπερασπίστηκε την απόφαση για την επιβολή του 25ευρου, αναφέροντας ότι: «Επιμένω και ιδεολογικά. Όλοι εμείς που θα νοσηλευθούμε μία φορά τη 10ετία θα πληρώσουμε 25 ευρώ για να έχουν χρήματα τα νοσοκομεία, για να αγοράζουν φάρμακα για τους απόρους».

Σχετικά με τις αντιρρήσεις του ΠΑΣΟΚ: «Δε χρειάζεται να αντιδικήσουμε. Αν το ΠΑΣΟΚ λέει ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το μέτρο, το οποίο έχουμε ψηφίσει δυο φορές, και το Νοέμβριο του 2012 και στο μεσοπρόθεσμο, πρέπει να προτείνει δημοσιονομικά ισοδύναμα. Δεν μπορεί να γίνεται με όρους τηλεοπτικής ή ιδεολογικής αντιπαράθεσης ο διάλογος, αλλά να γίνεται πρακτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.