Η ώρα είναι:

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Βελτιωμένη όμως κρίσιμη η κατάσταση υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των ιατρών του

Μικρή βελτίωση παρουσίασε σήμερα η κατάσταση της υγείας του διάσημου πιλότου της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ ο Γερμανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του είναι: «κάπως περισσότερο υπό έλεγχο», όπως επισήμανε ο επικεφαλής αναισθησιολόγος, Ζαν-Φρανσουά Παγέν. «Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει διαφύγει το κίνδυνο. Κερδίσαμε λίγο χρόνο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη διαρκή παρακολούθηση» ανέφερε ο ίδιος γιατρός.

Η δεύτερη επέμβαση κατάφερε να περιορίσει λίγο περισσότερο το εγκεφαλικό αιμάτωμα, που προκλήθηκε από το ατύχημα που είχε την Κυριακή ο Σουμάχερ, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη, αλλά η επιτυχημένη δεύτερη εγχείρηση αφήνει μία ελπίδα ανάκαμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.