Η ώρα είναι:

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Οι βασιλιάδες: Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο...

Άλλες πάλι στον κάδο ανακύκλωσης

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την Ελιά, οι πρόεδροι της εταιρίας (όχι δεν είναι τυπογραφικό λάθος) Μάρκος Βασιλιάς και Αιμίλιος Κανελλόπουλος σάς επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις.

Οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο... άλλες πάλι στον κάδο ανακύκλωσης!

Η Στέλλα γειώνει τον Αλέξη και ο Μηνάς στέλνει σπιτάκι της την Τιτίκα. Η Μαρίνα, από την άλλη, θα βγει και πάλι με τον Στέφανο ενώ Μάρκος και Χριστίνα οργανώνουν το κοινό τους πρόγραμμά. Το γνωστό ντουέτο όμως Γιούλη-Αλίκη καραδοκεί για να τους κάνει χαλάστρα.

Ο Αλέξης, ακάθεκτος (στο σχέδιο του), συνεχίζει τις πιέσεις στη Στέλλα και ως γνωστόν, ο επιμένων νικά! Νέα συμμαχία θα δημιουργηθεί μεταξύ Στέφανου και Αιμίλιου (αν δε ταιριάζανε...) ενώ τελικά η ρομαντική εξόρμηση του Μάρκου και της Χριστίνας, παρά τις τρικλοποδιές της Γιούλης και της Αλίκης, φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα!..Η Μαρίνα, μετά τη παρότρυνση της Νεφέλης, θα δεχτεί να βγει με τον Στέφανο όμως το άγρυπνο μάτι του Μηνά θα τους εντοπίσει... Ο Αλέξης θα προτείνει στη Στέλλα να πάνε για καφέ (ίσως αυτό να μη συγκαταλέγεται ακόμα στους καινούριους έρωτες αλλά ποτέ δεν ξέρεις!)
Και η Γιούλη όμως θα βρει έναν νέο σύμμαχο στο πρόσωπο της Ευγενίας, που τη συμβουλεύει να διεκδικήσει τον έρωτά της.

Η Τιτίκα (αφού δεν κατάφερε να κάνει καριέρα) θα αφεθεί στο πάθος της και θα πάει να βρει τον Μηνά ενώ η Ευγενία, λίγο πριν από την αναχώρησή της, θα πάρει κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της εταιρίας που αφορούν την Προεδρία της Ελιάς! 'Ηρθε η 'Ωρα του Αιμίλιου;

Απόψε στις 22:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.