Η ώρα είναι:

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Τι θα δείτε αύριο στο «Μες στην καλή χαρά»

Πλούσιο το μενού

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου η Άση Μπήλιου θα μας πει πώς θα εξελιχθεί το 2014 για τα 12 ζώδια, σε οικονομικό, επαγγελματικό και ερωτικό επίπεδο.

Η Σοφία Βογιατζάκη και ο Πατρίκιος Κωστής, οι ηθοποιοί από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», μας μιλούν για την παράσταση, τη συνεργασία και τη ζωή τους.

Ο Κώστας Καραφώτης θα μας ανεβάσει μουσικά τη διάθεση με τις επιτυχίες του.

Η Κατερίνα Καραβάτου επισκέπτεται το Καλλιμάρμαρο με το Νίκο Μάνεση, όπου ως ακοντιστής του Παναθηναϊκού πριν 40 χρόνια, έμαθε τι σημαίνει ζωή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά μέχρι να βρεθεί μία οικογένεια να τα υιοθετήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.