Η ώρα είναι:

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πως θα κινηθούν τα δρομολόγια των ΜΜΜ απόψε και τις επόμενες ημέρες

Θα αποσυρθούν νωρίτερα

Νωρίτερα θα ολοκληρωθούν απόψε τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα αποσύρονται στα αμαξοστάσια σταδιακά από τις 10 το βράδυ, έτσι ώστε τα δρομολόγια να ολοκληρωθούν περίπου στις 11 μμ.

Οι τελευταίοι συρμοί στη γραμμή 1 του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου θα αναχωρήσουν από Πειραιά και Κηφισιά στις 22:20. Στη γραμμή 2 του μετρό οι τελευταίοι συρμοί από Ανθούπολη και Ελληνικό θα αναχωρήσουν στις 22:40.

Στη γραμμή 3 οι τελευταίοι συρμοί από το σταθμό Αγία Μαρίνα θα αναχωρήσουν προς Δουκίσσης Πλακεντίας στις 22:46 και προς Αεροδρόμιο στις 21:26.

Από Δουκίσσης Πλακεντίας ο τελευταίος συρμός θα αναχωρήσει στις 22:37 και από Αεροδρόμιο στις 22:03.

Αλλαγές στα δρομολόγια θα σημειωθούν και αύριο 1η Ιανουαρίου του 2014, και τις επόμενες ημέρες, μέχρι και τα Θεοφάνεια, Δευτέρα 6 Ιανουαρίου.

Έτσι πρώτη μέρα του νέου έτους, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα κινούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής, ίσως και με ακόμη πιο αραιά δρομολόγια σε ορισμένες γραμμές.

Τη Πέμπτη 2 και τη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων του Σαββάτου.

Μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014, τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) θα εκτελούνται με μειωμένη συχνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.