Η ώρα είναι:

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Με τα παντελόνια κάτω: Μια παρέα Τούρκων αναστατώνει τις ζωές των κατοίκων

Ανατρεπτικό επεισόδιο

Οι μεν γυναίκες θα κολακευτούν από τους καλούς τους τρόπους που θυμίζουν τα τούρκικα σήριαλ, οι δε άντρες θα αισθανθούν απειλή και φυσικά ζήλια. Έτσι, η ελληνική αντροπαρέα θα προσπαθήσει να βρει αφορμές για να διωχθούν οι Τούρκοι από το camping. Όμως ο Σεραφείμ έχει γλυκαθεί από τους κουβαρντάδες «γείτονες» και δεν το συζητάει καν να φύγουν οι καλύτεροι πελάτες που είχε τα τελευταία χρόνια. Τελικά Έλληνες και Τούρκοι θα αποφασίσουν να λύσουν τις διαφορές τους με τον παραδοσιακά «αντρικό» τρόπο. Θα παίξουν μπάλα και όποιος χάσει... φεύγει!

Η Γιούκι τα βάζει με τον Γιώργο που τον θεωρεί υπεύθυνο για την άρνηση του Μπιούτιφουλ να της πάρει ένα σκυλάκι. Έτσι, για να τον εκδικηθεί, του στέλνει ένα ερωτικό γράμμα που υποτίθεται ότι του έχει γράψει η Νατάσσα. Ο Γιώργος αρχικά θα κολακευτεί από το ενδιαφέρον της Νατάσσας αλλά αμέσως μετά θα φρικάρει. Ο Άγγελος τον προειδοποιεί πως θα έχει κακά ξεμπερδέματα αν το μάθει ο Αντώνης, πως τον γουστάρει η κόρη της Αλίκης. Και σίγουρα θα φρικάρει και ο Τάκης, ο οποίος τόσο καιρό τον έχει ως δάσκαλο. Ο Γιώργος δεν ξέρει τι να κάνει... Δεν θέλει να πληγώσει τη Νατάσσα απορρίπτοντάς την αλλά σίγουρα δεν θέλει και να φάει ξύλο από τον Αντώνη και τον Τάκη...

Ο Ζαν Πιέρ αποφασίζει να γράψει ένα τραγούδι και να το αφιερώσει στην Ειρήνη με αφορμή την επέτειό τους. Η Ειρήνη θα ενθουσιαστεί και θα το ανεβάσει στο διαδίκτυο, όπου μέσα σε λίγες μόνο ώρες το τραγούδι του Ζαν Πιέρ θα γίνει μεγάλο σουξέ. Η επιτυχία αυτή όμως θα γίνει η αιτία να αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό του Γάλλου που θα αλλάξει τις ζωές τόσο του ίδιου όσο και της Ειρήνης...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Αντώνης), Αριέττα Μουτούση (Λίλα), Πηνελόπη Πιτσούλη (Βάσω), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Γιώργος), Μάριος Αθανασίου ('Αγγελος), Ιζαμπέλλα Κογεβίνα (Σάντρα), Φωτεινή Τσακίρη (Αλίκη), Ρένος Χαραλαμπίδης (Χρύσανθος), Νικολέτα Καρρά (Υβόνη), Μαρία Κωνσταντάκη (Νέλλη), Γιάννης Στεφόπουλος (Σεραφείμ), Πηνελόπη Πλάκα (Ειρήνη), Φερνάν Ρομπλό (Ζαν Πιερ), Μαίρη Νέγρη (Νατάσσα), Αντρέας Λαμπρόπουλος (Τάκης), Χιν Γιου Φονγκ (Γιούκι), Θεοδώρα Παππά (Μαρία), Κατερίνα Παππά ('Αννα) και ο Κώστας Βουτσάς (Κώστας)
'Εκτακτη συμμετοχή: Μιχάλης Αϊνατζόγλου (Ισμαήλ), Γιώργος Παράσχος (Μουράτ)Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Απόψε στις 22:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.