Η ώρα είναι:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ύποπτο φορτηγό πλοίο παραβίασε τα Ελληνικά θαλάσσια σύνορα στη Σύμη

Επιβάτες και πλοίο οδηγήθηκαν στις αρχές

Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της πάγιας εντολής του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για διαρκή επιτήρηση και προστασία των ανατολικών θαλασσίων συνόρων της χώρας, από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, καθώς και τον έλεγχο εφαρμογής αποφάσεων Διεθνών Οργανισμών που σχετίζονται με επιβολή περιοριστικών μέτρων, εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα, από πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., στη θαλάσσια περιοχή δυτικά – νοτιοδυτικά της ν. Σύμης, Φ/Γ πλοίο, να κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Ο εντοπισμός έγινε μετά από σχετική ενημέρωση αρμόδιας Στρατιωτικής Αρχής.

Τα πλωτά περιπολικά Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. προέβησαν στην ακινητοποίησή του, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ., προς διενέργεια ελέγχου.

Το πλοίο οδηγείται, συνοδεία των πλωτών περιπολικών Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Ρόδου προς περαιτέρω διερεύνηση, σε συνεργασία και συνεχή επικοινωνία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.