Η ώρα είναι:

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακίστηκε η χρυσαυγίτισσα ανθυπαστυνόμος της ασφάλειας Πειραιά

«Οπλοστάσιο» το σπίτι της

Προφυλακιστέα έκριναν την ανθυπαστυνόμο που υπηρετούσε στην ασφάλεια Πειραιά εισαγγελέας και ανακριτές.

Στη διενέργεια που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της μετά τη σύλληψή της από την Αντιτρομοκρατική, βρέθηκαν: ένα υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερεις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Η ανθυπαστυνόμος σύμφωνα με τις κατηγορίες διατηρούσε στενή σχέση με τον Γ. Πατέλη και φέρεται πως τον ενημέρωνε με πληροφορίες για ενδεχόμενες αστυνομικές έρευνες, προστατεύοντας τους Πυρήνες της περιοχής του Πειραιά.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να μετέφερε ευαίσθητα δεδομένα αλλοδαπών, όπως διευθύνσεις και τηλέφωνα, με σκοπό τα μέλη της Χρυσής Αυγής της Νίκαιας να τους «επισκεφθούν».

Η ανθυπαστυνόμος, σύμφωνα με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις από τις αρχές, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αντάλλαξε μαζί με το Γ. Πατέλη τηλεφωνήματα για να δουν πως θα χειριστούν το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.