Η ώρα είναι:

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο υπουργός Παιδείας κάνει έκκληση να ανοίξουν τα πανεπιστήμια

Σε σημερινές δηλώσεις του

Ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ζήτησε από τις πρυτανικές αρχές και τα συμβούλια του πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ),μέσα από τηλεοπτική συνέντευξή του, να «εκπληρώσουν το καθήκον» προκειμένου να ανοίξουν άμεσα τα Ιδρύματα, για να μη χαθεί το εξάμηνο.

«Μία μικρή μειοψηφία διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει να κρατά κλειστά το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο εις βάρος των φοιτητών και των οικογενειών τους, καταχρηστικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή αναμένεται οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΜΠ θα αποφασίσουν αύριο για το μέλλον των απεργιακών κινητοποιήσεών τους, ενώ οι εργαζόμενοι στο ΕΚΠΑ κήρυξαν χθες νέα πενθήμερη απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που αφήνει λίγες ελπίδες να μη χαθεί το εξάμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.