Η ώρα είναι:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στο εδώλιο ο «δράκος» της Πάρου

Αναμένοντας για δικαίωση

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, δικάζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου για τη σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας, εις βάρους της 16χρονης Μυρτούς, η οποία έκανε τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της, στην Πάρο.

Ο Βακάς, επιτέθηκε στο θύμα, όταν εκείνο είχε απομακρυνθεί από τη μητέρα του σε κάποια παραλία και δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, επειδή φορούσε ακουστικά στα αυτιά και άκουγε μουσική.

Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά, προσπάθησε να τη σκοτώσει για να μην τον μαρτυρήσει αργότερα, χτυπώντας το κεφάλι της βάναυσα και με απίστευτη αγριότητα, στα βράχια.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη Τρίτη, αλλά οι γονείς του θύματος έκαναν έκκληση στο δικαστήριο για αναβολή, ώστε να μπορέσουν να είναι παρόντες.

Από τον Ιούνιο, βρίσκονται οικογενειακώς στη Βοστόνη, σε κέντρο αποκατάστασης της υγείας του θύματος.

Η μητέρα του θύματος δήλωσε σε δελτίο ειδήσεων πως προσπαθεί να μη σκέφτεται τίποτα που να αφορά το δράστη, γιατί όσο και να το σκεφτεί το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τρελαθεί.

Κοιτάει μόνο την κόρη της που της είναι πολύτιμη και το πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Έλενα Τσάλτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.