Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τι θα συμβεί απόψε στα «Κλεμμένα όνειρα»

Στις 21:15 στο Μega

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να ηρεμήσει τη Χρύσα και να καταλάβει το λόγο για τον οποίο είναι τόσο θυμωμένη με τον 'Αρη, η Χρύσα, όμως, αποφεύγει να της δώσει εξηγήσεις.

Ο Μαλτέζος στέλνει στην 'Αννα άλλο ένα ψεύτικο mail εκ μέρους του Μπίλυ. Η Μαντώ ρωτάει τον Χριστόφορο για την κάρτα του καζίνο που βρήκε στο σακάκι του με το όνομα «Χριστόφορος Σταματόπουλος».

Η Νάνσυ εξακολουθεί να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτίες και αποφασίζει να επισκεφτεί κάποιον γυναικολόγο... Στο μεταξύ, ο Μαλτέζος τηλεφωνεί στο νοσοκομείο και χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα καταφέρνει να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση της Βίκυς.

Η 'Αννα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σταύρο, που είναι απαρηγόρητος. Ο 'Αρης αποκαλύπτει στη Χρύσα πως ξέρει όλη την αλήθεια για τον Σταύρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.