Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν χωρίς νόμιμα διαβατήρια

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και συνεργού στην Πάτρα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τέσσερις αλλοδαποί πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, καθώς επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, χθες το βράδυ στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, συνελήφθη από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 22χρονος αλλοδαπός, που κατείχε διαβατήριο, το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, έχοντας ως άμεσο συνεργό μία 39χρονη αλλοδαπή, η οποία τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του με το ίδιο πλοίο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα παραπάνω έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.