Η ώρα είναι:

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πορεία διαμαρτυρίας από τους εργαζομένους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Ζητούν άμεση επίλυση του εργασιακού προβλήματος

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ζητώντας άμεση επίλυση του εργασιακού προβλήματος που αντιμετωπίζουν τους τελευταίους 18 μήνες.

Από 1η Οκτωβρίου σχεδόν 1.000 εργαζόμενοι βρίσκονται στον «ξεκρέμαστοι» με την ολοκλήρωση της 18μηνης εκ περιτροπής εργασίας που είχε επιβάλει η διοίκηση.

«Στο έλεος του Θεού βρίσκονται και τα τέσσερα υπό αποπεράτωση, σε ποσοστό 85%- 90%, υποβρύχια ("Πιπίνος", "Κατσώνης", "Ματρώζος", "Ωκεανός") που είχε παραγγείλει το Πολεμικό Ναυτικό, καταβάλλοντας μάλιστα και 2,3 δισ. Ευρώ. Σήμερα με τη συμβολική πορεία μας, από τα ναυπηγεία προς τον Ασπρόπυργο -μήκους 2,5 χλμ., μετ’ επιστροφής- ζητάμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας», αναφέρει ο πρόεδρος των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Βασίλης Καρακίτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.