Η ώρα είναι:

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στην εξέδρα κάθονται μόνο οι ήρωες!

Ο Απόστολος Γκλέτσος τίμησε τους ήρωες του 40

Κι ενώ σε όλες τις παρελάσεις της Ελλάδας, κάθονται στις εξέδρες οι ''επίσημοι'', δηλαδή δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, κτλ. ο Γκλέτσος έκανε ακόμα μία φορά την εξαίρεση στην Στυλίδα.

Δεν κάθησε ο ίδιος, ως δήμαρχος, δηλώνοντας πως δεν έχει το ανάστημα να κάτσει, κατέβασε τους επισήμους και παραχώρησε τις θέσεις σε αυτούς που πολέμησαν για να μας παραδώσουν μία πατρίδα ελεύθερη.

Ο γνωστός πρώην ηθοποιός, στηρίζει εδώ και χρόνια με τη συμπεριφορά του τον αγανακτισμένο λαό.

Όχι μόνο με τη γνωστή του στάση ενάντια στα διόδια που ήταν υποχρεωμένοι οι αγρότες της Στυλίδας να πληρώνουν καθημερινά, πορευόμενοι προς τα χωράφια τους, αλλά και με δηλώσεις του προς τιμήν του σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Ο ίδιος ανήγγειλε δημόσια το μισθό του -1400 ευρώ- σε γνωστή μεσημεριανή εκπομπή και δήλωσε πως μένει πλέον με τους γονείς του, καθώς πιέζεται και εκείνος οικονομικά.

Κάποτε ήταν ένας ηθοποιός με πολύ μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο πληθυσμό.

Πλέον, είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται και στηρίζει τον απλό πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.