Η ώρα είναι:

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Συλλήψεις αλλοδαπών και διακινητών τους σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα

Οδηγήθηκαν στις τοπικές αρχές

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 55χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε πως μετέφερε τρεις αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν.

Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. Το όχημα κατασχέθηκε.

Επίσης, συνελήφθη χθες το βράδυ στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 28χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε πως μετέφερε δύο αλλοδαπούς που είχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Οι αλλοδαποί επίσης συνελήφθησαν.

Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα και τα πλαστά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.